Kiscelli horgászbolt
Budapest, 3. kerület, Szőlő u. 70.
Kiscelli horgászcentrum
Budapest 3. kerület,
Madzsar József u. 8. (Békásmegyer)

Jubileumi L&K Master pergető szett

most1.010 Ftárengedmény
31.000 Ft helyett 29.990 Ft
db-ot

Az Energofish történetéhez és több megalkotott termékekhez szervesen hozzátartozik Lukácsi Béla és Kovács Adrián, azaz a Salmo Hungary jelenléte. Számtalan bot, orsó, műcsali és kiegészítő kitalálásánál és tesztelésénél voltak jelen.

 

Az évforduló és a csapat tiszteletére összeállítottunk egy olyan szettet, melyben minden termék a nevükkel fémjelzett márkából áll.

De még milyen szettet!

L&K River Jig horgászbot, mely egyrészes kivitelének köszönhetően a bot íve sehol sem törik meg, a terhelés egyenletesen oszlik el rajta. A terheléses tesztek során, befűzött fonott zsinórral, optimális szögben tartva a botot, szinte törhetetlen. A minőségi SIC betétes gyűrűk nem károsítják fonott zsinórunkat, ami visszafelé is igaz, a fonott zsinór sem tud kárt tenni bennük.

Az L&K Proguide megalkotása hosszas tervező munka és még ennél is több teszt eredménye. Az orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak:

Megfelelően könnyű, ám mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel UL pergetésre, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét.

Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehet egyedül létrehozni. Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során.

Az orsó dobjára természetesen zsinórt is tehetünk, mert a szett eleme 1 tekercs 150 m-es L&K Braid fonott, kifejezetten pergető horgászathoz kifejlesztve. Teflon bevonatának köszönhetően könnyen dobható, nem szív magába vizet és nem hangos a gyűrűk között.

Műcsali összeállításból válogathatunk a szerelt wolfrám előke végére. L&K light shot-ok, melyeket kombinálhatunk cheburashka-val vagy winged jiggel.

Ha egy kis szakmai segítséget is szeretnénk kapni a pergetéshez, horgászat előtt nézzük meg a Csukaországban jártunk c. DVD-t, ha pedig nem fogtunk semmit, a bizalom helyreállítása végett horgászat után is nézzük meg.

Szállítási idő:
1 nap
Kiszállítás díja:
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenesKosár

Az Ön kosara üres.

TOP 10 termék

Továbbajánlás
Tovább ajánlom az áruházat ismerősömnek
Ajánlj minket ismerőseidnek:
Ügyfélszolgálat

Tel: 06-70-608-5137

E-mail:

kiscellihorgaszbolt@gmail.hu


haziret.jpg