Kiscelli horgászbolt
Budapest, 3. kerület, Szőlő u. 70.
Kiscelli horgászcentrum
Budapest 3. kerület,
Madzsar József u. 8. (Békásmegyer)

Jubileumi Intruder Feeder szett

most14.010 Ftárengedmény
34.000 Ft helyett 19.990 Ft
db-ot

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

Ha már megismerkedtünk a feederezés szépségeivel és kicsit emelni szeretnénk felszerelésünk minőségén, bátran válasszuk a Jubileumi Intruder Feeder szettet.
Az Arno Intruder botok már több, mint egy éve bizonyítanak. A magas minőségű carbon anyag, a spirálszövött kevlar erősítés, a kényelmes fogást biztosító parafa nyél, a bottagok alsó fém zárókupakjai, a nagy keménységű sic gyűrűk mind a tartós használat garanciája. Ezzel a bottal végre nem csak egy-két szezonra oldjuk meg a botválasztás kérdését. A három darab,nagy méretű gyűrűkkel szerelt rezgőspicc teszi igazán vonzóvá és minden körülményhez megfelelővé.
Hozzá természetesen Arno Intruder orsó dukál, melyet masszívvitása miatt szeretnek oly sokan. Könnyített, sekély fém dob jellemzi, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik.
Power Method Feeder zsinórral tölthetjük fel a dobot, mely az egyik legjobb fenekező zsinór a kínálatban. Teflon bevonatának köszönhetően ellenállás nélkül szalad ki a gyűrűkön és kopásállósága is kiváló. Nyúlása minimális így a legérzékenyebb kapásokról is értesülhetünk.
140-es kétrészes Carp Hunter botzsák is jár a szetthez, melyben biztonságban szállíthatjuk felszerelésünket. Gyöngyvászon anyagának köszönhetően nem csak strapabíró, de könnyen tisztítható is.

 

Szállítási idő:
1 nap
Kiszállítás díja:
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenesKosár

Az Ön kosara üres.

TOP 10 termék

Továbbajánlás
Tovább ajánlom az áruházat ismerősömnek
Ajánlj minket ismerőseidnek:
Ügyfélszolgálat

Tel: 06-70-608-5137

E-mail:

kiscellihorgaszbolt@gmail.hu


haziret.jpg